Stoelyoga voor bedrijven

Er wordt in organisaties vaak en veel aandacht besteed aan productiviteit en persoonlijke ontwikkelingstrajecten maar minder (of niet) aan het zorgen voor de medewerker op fysiek en mentaal vlak. Dit kan een nadelig effect hebben op het stressniveau van medewerkers en zich vervolgens uiten in fysieke en mentale klachten.

Wanneer er geen preventieve zelfzorg wordt toegepast, kunnen stress signalen overslaan in overspannenheid en zelfs een burn-out. Zeker nu. Zowel voor medewerkers als voor de organisatie is dit alles behalve wenselijk. Sterker nog, zorgwekkend! Preventieve gezondheid begint bij bewustwording. Vervolgens kunnen er verschillende fysieke, preventie workshops worden aangeboden om jouw medewerkers gezond en vitaal te houden. Zoals de stoelyoga pilot voor de fysieke en mentale gezondheid van jouw medewerkers.

De handige handout met stoelyoga houdingen is ook digitaal beschikbaar. Via deze link is de handout aan te vragen.

Nog niet overtuigd?
  1. Hoewel de meeste mensen wel weten dat bewegen belangrijk is, doen we dat vaak veel te weinig.
  2. Gemiddeld kijken mensen 123 keer per dag op hun smartphone. Turen naar zo’n klein schermpje is slecht voor je nek want je steekt je nek vaak uit om het te kunnen lezen.
  3. We zitten gemiddeld 8,8 uur per dag. Dat is natuurlijk absurd! Want daar zijn onze lichamen helemaal niet voor bedoeld.
  4. De steun die de stoel je biedt dient ook als veiligheid waardoor je meer vertrouwen krijgt in je lichaam. Wat er weer voor zorgt dat je je blij en ontspannen gaat voelen.
  5. Gewoon omdat het leuk is!

𝗚𝗲𝗲𝗳 𝗷𝗶𝗷 𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗼𝗺 𝗱𝗲 𝘃𝗶𝘁𝗮𝗹𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝗺𝗲𝗱𝗲𝘄𝗲𝗿𝗸𝗲𝗿𝘀❓
𝗦𝘁𝗮𝗿𝘁 𝗱𝗮𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝘀𝘁𝗼𝗲𝗹𝘆𝗼𝗴𝗮 𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿𝗸𝗼𝗺 𝗸𝗹𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗻❗De medewerkers van deze bedrijven zijn zeer tevreden over de stoelyoga sessies van Omchanti yoga:

Bel naar +31654791404 of stuur een e-mail naar omchantiyoga@gmail.com.

%d bloggers liken dit: